Säkerhet sedan 1998

Kunder

Användare

Support & Jourtelefon

Dagar om året

Hano

Idag används våra lösningar dagligen av 3000 kunder och 15000 användare.

Från vårt huvudkontor leds teamet med högkvalificerade medarbetare bestående av ett utvecklingsteam, en försäljningsavdelning, kundservice och administration. Vi har även strategiskt placerade partners och handlare, med hög tillgänglighet.

Hano erbjuder ett komplett system som gör kundens vardag enklare och mer produktiv.

Några av de funktioner som systemet erbjuder är kalender, onlinebokning, kassa och journal. Sedan starten 1998 har Hano utvecklat en serie lösningar som är specifikt anpassade för olika branscher.

hano

EG köpte Hano den 2 juni 2020. Vi på Hano ser fram emot samarbetet och möjligheten att skapa ännu bättre produkter för våra kunder.

Läs hela pressmeddelandet här

EG köper Hano AS

Vad vi kan erbjuda dig

Säkerhet sedan 1998

Ditt system kan innehålla känslig information, till och med medicinsk information. Det är därför viktigt att dessa data hanteras säkert. Vårt system är säkert och pålitligt. Vi följer lagen för lagring av känslig information och har gjort det sedan 1998.

Gratis support

Vår supportavdelning hjälper dig från början och kommer att vara där under din resa. Med videor i systemet kan du själv lösa enkla frågor, men vi är alltid där på telefon eller e-post om du vill prata med en av våra 9 supportpersonal!

Enklare vardag

Med Hano är det lättare att hålla ditt schema, journal, kundregistret, påminnelser och bekräftelser uppdaterat. Eftersom systemet är webbaserat har du tillgång till din databas var du än är.

Säker lagring

Du behöver inte oroa dig för att en server kraschar. Dina data säkerhetskopieras och i säkra händer om en olycka skulle inträffa.