Hano ger dig säkerhet med komplett journalsystem!

Se varför över 15 000 använder Hano bokning- och journalsystem.

Bli uppringd av en medarbetare

Videokonsultation

Varför inte erbjuda patienterna möjligheten att boka videokonsultation? Hano rekommenderar Confrere som används av ett antal hälsovårdskliniker.

”Vi gillar Hanos journalsystem och service. De utvecklar ständigt sin produkt till det bättre!”

VD Markus Hast Stjärnkliniken AB

”Jag har använt Hano och online bokningen sedan 2008. Jag är nöjd med konceptet och rekommenderar varmt till mina kollegor.”

Ara Rohi, Fysioterapeut

”Med Hano har vi kunnat slå ihop boknings- och journalsystem. Det har gjort det enklare för våra kunder att boka tider själva genom en tydlig och snygg bokningssida som är säker. Som terapeuter har vi minskat vår administrationstid och fått ett patientsäkert journalsystem. Vi har med hjälp av Hano utformat systemet så att det passar vår klinik.”

Markus Palm, Rehab City

Vad vi kan erbjuda dig

Säkerhet sedan 1998

Ditt system kan innehålla känslig information, till och med medicinsk information. Det är därför viktigt att dessa data hanteras säkert. Vårt system är säkert och pålitligt. Vi följer lagen för lagring av känslig information och har gjort det sedan 1998.

Gratis support

Vår supportavdelning hjälper dig från början och kommer att vara där under din resa. Med videor i systemet kan du själv lösa enkla frågor, men vi är alltid där på telefon eller e-post om du vill prata med en av våra 9 supportpersonal!

Enklare vardag

Med Hano är det lättare att hålla ditt schema, journal, kundregistret, påminnelser och bekräftelser uppdaterat. Eftersom systemet är webbaserat har du tillgång till din databas var du än är.

Säker lagring

Du behöver inte oroa dig för att en server kraschar. Dina data säkerhetskopieras och i säkra händer om en olycka skulle inträffa.

FUNKTIONER

något av vad du kan göra i Hano

l

Journal

Journal i ett eget system för säker lagring. Lätt tillgång till journalen genom kundregistret. Export till Privera, visitfil och öppenvård fil

Kalender

Översikt över dina bokningar. Lätt tillgång från kalendern till andra funktioner i systemet. Gå rätt från kalendern till betalning i kassan.

Kassa

Ta betalt för timmen med kort, kontant, faktura, Swish, presentkort och klippkort.

Onlinebokning

Låt kunden boka en timme genom din egna online bokningssida. Bokningarna blir skapade direkt i kalendern din. Få notifiering när någon bokar en timme.

SMS-påminnelser

Sänd SMS-påminnelser till kunderna dina genom Hano. Mottagen beställning, påminnelse, uppföljning eller marknadsföring.

Kundregister

I Hano registrerar du kunden lätt i kundregistret som är kopplad till kalendern. Varje kund har egen ingång till sin journal.

Support

Hos Hano får du support och kan kontakta en av våra 9 supportanställda på telefon, Chat eller e-post.

Marknadsföring

Skicka ut kampanjer till gamla och befintliga kunder via SMS eller e-post.

Fakturering

I Hano kan du hantera fakturering på ett enkelt sätt.

Videokonsultation

Varför inte erbjuda patienterna möjligheten att boka videokonsultation? Hano rekommenderar Confrere som används av ett antal hälsovårdskliniker.

Branscher vi levererar till

AKTIVA ANVÄNDAR AV HANO

KOM IGÅNG

Boka en oförpliktande genomgång

Jag godkänner Hanos privacy policy

+ 47 66 77 66 73

post@hano.se

support@hano.se

Hej! Vill du lära dig mer om Hano?

Vi skickar information direkt till din inkorg!

Tack för din förfrågan