Funktioner

Läs mer om din bransch

Kalender/Timplan

Enkel översikt över dina bokningar och dina kollegors. Gå rätt från kalendern till betalning i kassan. Välj vilka färger varje behandling skall ha i timplanen. Jobba med ikoner och ruta för info för lätt tillgänglig information om bokning.

l

Journalsystem

Lägg upp din journal med vilka rubriker du önskar, anpassa med tester, tabeller och fraser. Vi erbjuden även elektroniska formulär/samtycken som när svaras av kunden skickas krypterat till kundens journal. Journal i ett eget system för säker lagring som följer Socialstyrelsens rekommendationer. Lätt tillgång till journalen genom kundregistret. Läs mer här.

Onlinebokning

Låt kunden boka en timme genom din egna online bokningssida. Bokningarna läggs direkt in i din kalender. Här kan du samtidigt inhämta samtycken för kommunikation (GDPR). Anpassa vilka tider som skall vara tillgängliga och få en notifiering när någon bokar en timme. Ni kan erbjuda att kunden betala med Klarna direkt vid bokningstillfället. Läs mer här.

Kassa

Ta betalt med kort, kontant, faktura, Swish, presentkort och klippkort mm.

Kundregister

I Hano registrerar du kunden lätt i kundregistret som är kopplad till kalendern, journalen och kassan. Kundregistret fungerar som ett filtreringssystem, vilket innebär att ni kan få ut rapporter anpassade till er verksamhet.

Kommunikation

Sänd SMS och e-post till kunderna dina genom Hano. Mottagen beställning, påminnelse, uppföljning eller marknadsföring.

Fakturering

I Hano kan du hantera fakturering på ett enkelt sätt. Du kan även skicka påminnelser och skicka vidare till inkasso vid behov.

Anställda

Klinikansvarig kan enkelt ha kontroll över semesterplanering, sjukdom, provisioner och bemanning.

w

Videokonsultation

Varför inte erbjuda patienterna möjligheten att boka videokonsultation? Hano rekommenderar Confrere som används av ett antal hälsovårdskliniker.

Rapporter och statistik

Enkel översikt över rapporter och statistik över viktiga siffror.

P

Flera behandlingar

I Hano kan kunden välja flera behandlingar när de bokar och kliniken kan skapa paket med olika behandlingar.

z

Marknadsföring

Skicka ut kampanjer till gamla och befintliga kunder via SMS eller e-post. Du kan enkelt filtrera ut listor från kundregistret för att bara skicka till vissa segment av kunder. Exempelvis de kunderna som ej varit på behandling de tre senaste månaderna.

Varulager/Produkthantering

Säljer du varor/produkter är det möjligt att hålla koll på ditt varulager i Hano samt sälja produkter med en behandling. Göra inventeringar när det passar och lägga in nya leveranser

Web-shop

Från bokningssidan kan dina kunder beställa produkter. Du kommer att få ett e-postmeddelande med beställning och själv bestämma betalningsmetoden.

Bonuspoäng/Lojalitetsprogram

Låt kunderna samla poäng på behandlingarna och produkterna de köper. Skapa lojala kunder med Hano.

e

Väntelista

I Hano har du en väntelistafunktion både i administrationen samt på Online bokningen. Detta gör att du får full översikt vem som önskar tid när du har fullbokat.

Terapeuter och rum

När en klinik har ett behandlingsrum som klinikens terapeuter delar på kan man både de rummet och terapeutens kalender bokas upp samtidigt.

bokadoktorn hano journalsystem

Boka Doktorn

Hano har utvecklat en integration med Boka Doktorn. Detta vil göra att bokningen hamnar direkt in i din kalender i ditt Hano system. Integrationen kräver att kliniken har Premium Plus hos Boka Doktorn.

Google Analytics og GTM

Koppla ditt Google Analytics/Google Tag Manager konto med Hanos Onlinebokning så att du får fullständig översikt över om dina kampanjer fungerar och vilka de är.

klarna hano

Klarna

Om du använder Hano’s onlinebokning kan du låta kunden betala i förskott med Klarna.

visma eekonomi hano journalsystem

Visma eEkonomi

Hano’s kassa och journalsystem har integration mot Visma eEkonomi. Integrationen med redovisnings programmet bidrar till att göra arbetet med dagskassan snabbt och enkelt.

fortnox integration hano journalsystem

Fortnox

Hano’s kassa och journalsystem har integration mot Fortnox. Integrationen med redovisnings programmet bidrar till att göra arbetet med dagskassan snabbt och enkelt.

~

Säkerhet

Hano tar säkerheten på största allvar och har tagit fram ett övergripande säkerhetsdokument som beskriver de olika områden som påverkas eller kan påverkas av säkerhetsrelaterade situationer. Detta inkluderar fysisk och virtuell säkerhet. Hano grundlägger behandling av känslig kundrelaterad information baserat av norsk och svensk lagstiftning. Som ny kund får verksamhetsägaren godkänna sk Data processing agreement med tanke på bl.a. GDPR. 

Kedjelösning

Hano erbjuder en samlad lösning om för kedjekliniker. Här samlar rapporter och jämför dem mot varandra och kan lansera kampanjer på produkter och tjänster från en plats för alla kliniker. Här kan ni även ha gemensamt presentkort/klippkort för hela kedjan.

i

Ocr nr på fakturor

Ladda ner fil från banken så att all betalda fakturor blir registrerade betalda samtidigt

Integrationer

Läs mer om integrationer här.

Support

Hos Hano får du support och kan kontakta en av våra 9 supportanställda på telefon eller e-post. Vid start av ett Hanosystem ingår en utbildning för varje klinik.

Prova en demo idag