Varför välja ett allt-i-ett system i 2020

Du som driver en salong eller klinik har förmodligen tänkt på att byta till ett online bokningssystem. Då behöver du inte ta emot alla bokningarna via e-post eller telefon. Kanske har du redan ett system för bokningar men undrar om det är den mest effektiva lösningen? I det här inlägget kommer vi att ta en närmare titt på skillnaden mellan ett enkelt bokningsverktyg och ett system som ger mer kompletta funktioner. Du kan sedan själv bestämma vilken som är bäst för ditt företag.

Skillnaden mellan ett bokningssystem och ett komplett system

Vid första anblicken är den största skillnaden de funktioner som ingår. De flesta vanliga bokningskalendrar gör bara vad namnet antyder – gör det möjligt för dina kunder att välja en tidpunkt och datum för bokning. Det finns otaliga sådana lösningar, men är de säkra och kan ge dig alla funktioner du behöver? Använder du kanske flera system för olika funktioner som redan finns i en lösning?

Mer stabil prestanda

Du bör tänka noga genom att anförtro den viktiga uppgiften att ta emot bokningar för ditt företag kan inte lämnas till vilket system som helst. Endast ett litet fel kan leda till fullständigt kaos. Programmet begränsar ej dubbelbokningar, informerar dig inte om bokningar och ger inte information om avbokningar. Krävs bara en händelse vilket innebär en negativ inverkan på ditt företag. Även om det inte är ditt fel, kan det leda till arga kunder om systemet kollapsar.

Det är inte den bästa idén att förlita sig på en lösning som inte håller sig uppdaterad och som tar hand om sin produkt. Tekniken förändras ständigt och systemleverantörerna måste uppdatera produkterna kontinuerligt annars kommer de att bli instabila mycket snabbt. Därför är det viktigt att du väljer en leverantör som du kan lita på när du väljer ett system. Om företaget har 24 / 7 stöd, är detta ett gott tecken. Detta innebär att leverantören har investerat i att tillhandahålla tillförlitliga lösningar och kommer att vara där om något händer. På Hano tar vi support på allvar och finns där om du behöver hjälp, även när minsta händelsen sker, från en av våra 7 supportmedarbetare.

Datasäkerhet

När du samlar in personlig information om dina kunder kontrollerar du att den lagras på ett säkert sätt. Tänk på att enligt GDPR är du ansvarig för att dina kunders data är säkert förvarade. Eftersom data är en av de mest värdefulla i företaget idag, är det inte konstigt att många onda människor försöker bryta sig in i programmets databas. Det är därför viktigt att välja ett system som prioriterar säkerhet och upprätthålls kontinuerligt.

Online bokning med Hano

Hano är mycket mer än ett enkelt elektroniskt bokningssystem, utan snarare ett komplett system som automatiserar alla möjliga dagliga uppgifter. Förutom ett brett utbud av funktioner får du även en avancerad online bokning.

Vem kan använda Hanos online bokning?

Tror du att ditt företag är för litet för att dra nytta av ett komplett system? Det är det inte! Hano kan användas av alla storlekar, oavsett om du arbetar hemifrån eller om du har flera platser. Vad händer om ditt företag växer? Alla bokningar går direkt till din kalender och du behöver inte oroa dig för att någon kommer att förstöra det. Det är du som sätter tillgänglighetsnivåer för dina anställda. Full kontroll på säkerhet.

Hur påminner systemet dig om bokningar som är bokade online?

Visste du att Hano kan hjälpa dig att minska antalet no-shows? Föreställ dig hur mycket pengar, och tid, kan du spara utan alla dessa irriterande tillfällen! Hur går det till i Hano? Svaret är enkelt, automatisk påminnelse om avtalad tid. Alla dina kunder, oavsett hur de har bokat en timme, få ett meddelande som påminner dem om deras kommande besök.

Din egen hemsida

Det finns också andra fördelar med att använda Hanos online bokning. En av dem är att du kan använda bokningssidan som ditt företags webbplats. Du kan anpassa sidan efter dina inställningar. På bokningssidan kan du ange bokningsregler. Vilka tjänster kan bokas online, vilka anställda kan väljas, tidslucka för specifika tjänster och mycket mer. Du har friheten att göra bokningssidan till ditt företags webbplats.

Varför är Hano bättre än ett enkelt bokningssystem?

Hano ger dig friheten att ha kontroll över ditt företags resultat när som helst och var som helst. Samtidigt gör systemet mycket av det krävande arbetet för dig.

Att driva en skönhetssalong eller hälsoklinik

Att vara företagare kan vara överväldigande. Allt du behöver uppdatera dig på kan göra dig yr. Varje gång du är borta från ditt företag, kan du känna dig orolig och det är svårt för dig att slappna av. Hanos system är molnbaserat så att du enkelt kan kontrollera ekonomiska rapporter eller statistik eller dina anställdas arbetstider. Allt du behöver är en enhet med tillgång till Internet.

Detaljerat kundregister

Oavsett om du arbetar i skönhet eller hälsosektorn, det är viktigt att du behandlar varje bokning som den första. Det finns mycket information du behöver komma ihåg. Allt från kundens behandlingspreferenser till hur de gillar sitt kaffe. Med ett digitalt kundregister har du alla uppgifter som samlas in i ett system. Du kan hitta hela historiken för alla bokningar och vad de har köpt tidigare. I journalen kan du även lägga upp före och efter bilder!

Du kan dra ut filtrerade listor utifrån dina egna parametrar för att segmentera dina kunder så att rätt person får rätt information.

Bokningsöversikt

Säg adjö till anteckningsblocket. Nu har du alla bokningar på en plats och du kan enkelt ändra, boka om och flytta på bokningar i kalendern. Du kan komma åt din kalender var du än befinner dig och kan ge dina anställda olika åtkomstnivåer.

SMS-kommunikation

Allt från automatiska påminnelser till schemalagda massutskick förlorar du aldrig kontakten med dina kunder när du använder Hano. Ingenting ökar engagemanget som ett personligt meddelande.

Statistik och rapporter

Ha kontroll över siffrorna med finansiell statistik och detaljerade omsättningsrapporter. Med full kontroll blir det lättare för dig att växa.

Administration av de anställda

Var den perfekta chefen. Planera ditt arbete, tilldela uppgifter, motivera dina anställda och övervaka det arbete de utför. I Hano kan du se rapporter om semester, sjukdom, beräkna provisionssatser och extrahera detaljerade arbetsrapporter.

Kontroll over varulagret

Inte nog med att du har en översikt över behandlingar, men du kan också sälja varor från din salong eller klinik när du använder Hano.

Marknadsföring

Det bästa sättet att bevara en kundrelation är att kommunicera med dem. Vad sägs om att inspirera och dela kunskapen du har om olika behandlingarna och trenderna?

Lojalitetsprogram

Öka kundernas lojalitet genom att erbjuda dem bonuspoäng. Stamkunder är din mest stabila inkomstkälla och om du får ett lojalitetsprogram, kommer det att hjälpa dig att bygga varaktiga relationer.

Varför Hano

Om du letar efter en praktisk, allt-i-ett-lösning, bör du ge Hano en chans. Istället för att välja en enkel bokningslösning är det bättre att få dig din nya och mest hårt arbetande medarbetare som hjälper dig att hantera ditt företag och ge dig mer vinst!

 

Dagskassan kan du integrera med Visma eEkonomi, Nets betalningsterminal kan du integrera med systemet och aktivera Klarna på Onlinebokningen så att kunden kan dela upp sin betalning.

Följ med på Google Analytics om verkligen din marknadsföring fungerar genom att se hur många besökare som kommer in på bokningssidan och hur många som bokar. Hano tar inte extra betalt för funktioner såsom för presentkort, klippkort, no show hantering och inte heller för kassafunktionen.

I Hano får du allt-i-ett system där du kan använda bara delar av funktionerna eller hela systemet.

KOM IGÅNG

Vi vet att det kan vara svårt att fatta ett beslut – så vi erbjuder en demo så att du kan prova systemet innan du gör det viktiga valet.

Om du fortfarande har frågor, kontakta vår försäljningsavdelning via telefon, email eller chatt.

Hej! Vill du lära dig mer om Hano?

Vi skickar information direkt till din inkorg!

Tack för din förfrågan